Terug naar Nieuws

MIP Westerkwartier officieel geopend

Gepubliceerd op:
MIP Westerkwartier officieel geopend

Op de Dag van de Mantelzorg is het MIP Westerkwartier officieel geopend door wethouder Bert Nederveen.

Het was een prachtige middag in Cultureel Centrum Zuidhorn. Zo'n 70 genodigden waren erbij aanwezig; mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, WMO consulenten, raadsleden, van alles wat. Nadat het MIP Westerkwartier feestelijk werd geopend door wethouder Bert Nederveen werd het theaterstuk 'de Mantelzorgmonologen' opgevoerd. Een indrukwekkend stuk, waarin velen zich herkenden. 

De foto's zijn gemaakt door van Boven fotografie

 

Bekijk ook

05-03-2024

NOTARIS TE GAST BIJ ALZHEIMERCAFE

Op dinsdagavond 12 maart is een ieder van harte welkom in bij het  Alzheimercafé  Westerkwartier. Deze keer in dienstencentrum de Schutse, Oldenoert 32 in Leek. Dit café heeft als thema: ‘’juridische aspecten bij dementie’’.  De inleiding wordt ve…
Lees meer
 
27-02-2024

Website van MantelzorgNL nu ook toegankelijk voor anderstalige mantelzorgers

De informatie op de website is nu ook toegankelijk voor mensen die de Nederlandse taal niet goed machtig zijn en als mantelzorger wel hun weg moeten vinden in het Nederlandse zorg- en welzijnsysteem.
Lees meer
 
22-02-2024

Hulp bij belastingaangifte 2023 voor mantelzorgers

Je hebt tot 1 mei om je belastingaangifte voor 2023 te doen. Neem hier even de tijd voor. Want misschien kun je gebruik maken van aftrekposten. Of moet je veranderingen doorgeven voor bepaalde toeslagen. 
Lees meer