Terug naar Nieuws

MIP Westerkwartier officieel geopend

Gepubliceerd op:
MIP Westerkwartier officieel geopend

Op de Dag van de Mantelzorg is het MIP Westerkwartier officieel geopend door wethouder Bert Nederveen.

Het was een prachtige middag in Cultureel Centrum Zuidhorn. Zo'n 70 genodigden waren erbij aanwezig; mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, WMO consulenten, raadsleden, van alles wat. Nadat het MIP Westerkwartier feestelijk werd geopend door wethouder Bert Nederveen werd het theaterstuk 'de Mantelzorgmonologen' opgevoerd. Een indrukwekkend stuk, waarin velen zich herkenden. 

De foto's zijn gemaakt door van Boven fotografie

 

Bekijk ook

21-09-2023

Prinsjesdag 2023: erkenning voor mantelzorgers!

De Koning benadrukte in zijn Troonrede de waardevolle rol van mantelzorgers: ‘Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde en daarom moeten zij worden ondersteund, bijvoorbeeld door de samenwerking en kennisoverdracht met de professionele zorgverleners te verbeteren.’ Wij hadden het niet be…
Lees meer
 
15-08-2023

Autorijden met een aandoening, zorgen over rijgeschiktheid

Middels de campagne CBR autogesprekken wil het CBR mantelzorgers en de bestuurders met een aandoening informeren over de (on)mogelijkheden van autorijden met een aandoening. En voor welke keuzes ze komen te staan. 
Lees meer
 
03-07-2023

De mantelzorgwaardering 2023 kan worden aangevraagd!

 Tussen 1 juli en 1 oktober kan de mantelzorgwaardering worden aangevraagd voor en door mantelzorgers die voor een naaste zorgen uit de gemeente Westerkwartier.
Lees meer