Ondersteuning Online

JMZ Pro zet zich in voor jonge mantelzorgers, hun gezinnen en de professionals die hen ondersteunen, samen met jonge mantelzorgers! Op de site van JMZ Pro vind je tips en ervaringen van andere JMZ-ers:

JMZ ervaringsverhalen

Deel je zorg is een community waar je online andere jonge mantelzorgers kunt ontmoeten

Vanzelfsprekend?! Platform voor én door Jonge Mantelzorgers.

Ik zorg, ik zorg, wat jij niet ziet is de titel van een podcastreeks van Vanzelfsprekend?! over en door jonge mantelzorgers.
Herkenbare verhalen, maar ook praten over frustraties en gewoon over het zijn van een jonge mantelzorger. Want iedereen moet begrijpen dat jonge mantelzorger zijn niet Vanzelfsprekend is. Abonneer / volg ons op Spotify om niets te missen, en laat vooral weten wat je ervan vindt!

KOPPsupport voor jongeren van ouder(s) met psychische en/of verslavingsproblemen. Als jongere heb je vaak al veel aan je hoofd. Opgroeien met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen kan het allemaal nog net iets lastiger maken. Ondersteuning en een online greopscursus.

Steunpunt KOVB is een steunpunt voor kinderen die opgroeien bij ouder(s) met een (licht) verstandelijke beperking. KOVB staat voor normaal begaafde Kinderen van Ouders met een Verstandelijke Beperking. 

Kankerspoken is een website voor (jonge) kinderen die te maken krijgen met een moeder, vader, opa of oma met kanker. De site biedt hulp aan (jonge) kinderen. Ook voor ouders, vrienden, bekenden, leerkrachten en hulpverleners is deze site een bron van informatie.

 

 

Bij vormen van JMZ vind je meer linkjes naar interessante websites!

contact

Stel een vraag

Wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerker zo snel mogelijk contact met je opneemt, vragen wij ook om jouw woonplaats.